Istrian Hemp

Hemp Tim

U kasnu jesen 2014. godine jedan spontani i neplanirani polu-tehnički zaron se pretvorio u razgovor o uzgoju industrijske konoplje. Na proljeće 2015. godine posijali smo svojih prvih 30 milijuna sjemenki.

Od tada se dogodilo se još mnogo spontanih i neplaniranih razgovora, uspona i padova, sjajnih poslovnih suradnji i vrhunskih rezultata, pionirskih pothvata i još mnogo milijuna posijanog sjemena.

Iza nas su godine rada, učenja i usavršavanja. Priznanja i povratne informacije od naših partnera, klijenata i kupaca potvrda su nam i pokazatelj da ono što radimo, radimo dobro. Upravo je to bio jedan od razloga zašto smo u ljeto 2018. godine otvorili vrata hemp shopa u Poreču.

Želimo da Istrian Hemp Shop bude više od trgovine, da, uz to što će kupcima nuditi najkvalitetnije hemp proizvode vrhunskih brendova, postane mjesto razmjene iskustva, znanja i savjeta o industrijskoj konoplji, pozitivnom utjecaju CBD-a na organizam i zdravom i izbalansiranom načinu života.

Vodimo se načelom etičnog rada, ekološki smo osviješteni i svjesni smo odgovornosti koju imamo prema prirodi i prema našim kupcima, klijentima i partnerima. Na našim poljima se uzgaja vrhunska industrijska konoplja, a u preradi poštujemo najstrože farmaceutske standarde. Mirisno bilje i sirovina koju proizvodimo i distribuiramo su uzgojeni prema Eko I Bio standardu, a svakodnevnim učenjem i usavršavanjem održavamo visok stupanj odgovornosti, kako prema uzgojnom i proizvodnom procesu, tako i prema našim kupcima, klijentima i partnerima.

Postanite i vi dio naše priče i otvorite um i tijelo prema svim blagodatima koje nudi ova jedinstvena biljka.

Vaš Istrian Hemp Shop Team