Istrian Hemp

Povrat i reklamacija

Canna Trade d.o.o. vam jamči najbolju moguću uslugu i ostvarivanje maksimalne vrijednosti za vaš novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku 14 dana.


Zamjena proizvoda

Proizvod možete zamijeniti u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Proizvod zapakirajte i pošaljite na adresu pošiljatelja. Paketu priložite ispunjen Obrazac za povrat proizvoda i fotokopiju računa. Važno je na obrazac pored svojih podataka upisati i zamjenski proizvod. Traženi proizvod bit će poslan u najkraćem mogućem roku. Proizvod koji vraćate mora biti neoštećen, zapakiran u originalnu ambalažu i nenošen.

*Trošak povrata snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne preuzimamo.


Povrat artikla

U roku od 14 dana od preuzimanja artikla imate pravo na jednostrani raskid ugovora bez navođenja razloga (NN 41/14, Članak 72. Zakona o zaštiti potrošača). Paketu priložite fotokopiju računa i ispunjenu obrazac o jednostranom raskidu ugovora i pošaljite ga na adresu pošiljatelja. Proizvod koji vraćate mora biti neoštećen, zapakiran u originalnu ambalažu i nekorišten.

*Trošak povrata snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne preuzimamo.


Reklamacija

U slučaju reklamacije proizvodi se vraćaju na adresu pošiljatelja u originalnoj ambalaži uz obavezno prilaganje ispunjenog Obrasca za povrat proizvoda u kojem se opisuje oštećenje uočeno na artiklu. Također prilaže se i fotokopija računa. O rješenju reklamacije bit ćete obaviješteni u roku od 8 dana od primitka reklamacije. Canna Trade ne odgovara za oštećenja nastala prilikom nepravilne uporabe ili neodržavanja artikla te mehaničkog oštećenja artikla.


Povrat sredstava

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.


Jednostrano raskidanje Ugovora

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i s deklaracijom te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

Standardni informacijski Zahtjev za jednostrani raskid ugovora (Obrazac za povrat robe) u PDF obliku možete preuzeti na ovom linku: preuzmi


Artikli se vraćaju na adresu:

Cannatrade d.o.o.

Stancija Kaligari 3

52440 Poreč

Sve pošiljke koje nemaju priložen račun bit će automatski vraćene kupcu i to o njegovu trošku.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail info@hemp-istra.hr